22-02-12

Voor u getest: De Power Grenade

nieuw 014.JPGWe zijn even op zoek geweest naar leuke hondenspeeltjes, zo zijn we uitgekomen bij de POWER GRENADE. Samen met onze Amstaff Kaya en ons vlinderhondje Nipper zijn we het aan het uitproberen. De power grenade is een kauw kluif met rundsmaak. Deze kluif geeft een voortdurende bacon aroma tijdens het kauwen.De nylon/supperflex materialen maken de power grenade tot een volwaardige tandreinigende kluif. Door de ribbelige vorm is het een waar kauwplezier. Dit bevorderd de conditie van het tandvlees en kaakspieren. daar hier regelmatig op de kluiven geeft dit propere tanden en een frissere adem. Dit voldoet aan de hond zijn natuurlijke kauwinstinct. Het kan ook opgevuld worden met gezonde lekkernijen. Het is een super sterk speeltje. Ook verkrijgbaar voor honden met een sterke beet zoals de American Stafford, Rottweiler, Dobberman, Duitse herder.....  Als ook verkrijgbaar voor de cocker spaniël, Jack russel, border collie......  Er zijn 3 maten voorhonden Small, Medium en large.

In ieder geval een speeltje waar honden dol op zijn; Onze honden zijn er in ieder geval gek op.

19:13 Gepost door peter santens | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Gisteren gekocht nu spijtig al stuk. Ik Heb de large in huis gehaald voor mijn bull terrier maar na een uur lag het huis vol met kleine stukjes granaat in huis.

Gepost door: Bogaert | 15-03-13

Reageren op dit commentaar

bij ons spijtig genog na 1 uur al stuk gebeten.had een lage gekocht voor mijn bull terrier

Gepost door: Bogaert | 15-03-13

Reageren op dit commentaar

Bull terriërs hebben nu eenmaal een heel sterke beet. Wij gebruiken de large granaat voor onze Amstaff en voorlopig heeft ze daar toch al een 5 tal maand geniet van.

Gepost door: Peter | 15-03-13

De commentaren zijn gesloten.